bmw seria 3 avariat

Ati suferit un accident si aveti nevoie de cineva care sa va repare autoturismul avariat? La noi in service preluam masini avariate, constatam daunele si va oferim solutii. Fie ca a fost vorba de un accident usor in care masina a suferit doar daune minore sau ati suferit un accident mai grav cu daune la motor sau la directie, noi suntem aici sa va ajutam. Detinem o sectie de tinichigerie auto care se poate ocupa de indreptarea elementelor de caroserie si a lonjeroanelor. Detinem aparate profesionale de diagnoza auto care pot depista orice problema aparuta la partea electrica a masinii in urma unui accident.

La noi in service reparam orice marca si model de masina avariata in accident. Fie ca este vorba de marci germane BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen sau Opel sau alte marci auto Renault, Citroen, Toyota, Mazda la noi gasiti personal calificat care va poate ajuta si va poate oferi o estimare de pret pentru piese si manopera necesare reparatiei.

In service-ul nostru efectuam si reparatii ale autovehiculelor avariate care au polite RCA si CASCO valabile. Efectuam lucrari pentru toate societatile de asigurari, parcuri auto, dealeri auto din Ramnicu Valcea care importa autoturisme usor lovite sau care necesita reparatii mai ample. In cazul in care administrati un parc auto nu ezitati sa ne contactati si va ajutam de fiecare data cu placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *