reparatii aer conditionat auto valcea

ServiceTor Ramnicu Valcea executa reparatii si intretinere la sistemele de climatizare auto. Fie ca urmeaza o perioada calduroasa pentru care aveti nevoie de instalatia de frig sau urmeaza o perioada rece, sistemul de climatizare auto asigura confortul persoanelor din habitaclu.

In service executam operatii de curatare cu azot si diagnoza a sistemului de climatizare. Efectuam verificari ale compresoarelor de clima si a radiatoarelor auto. In cazul constatarii unor defectiuni ale acestor piese putem furniza orice model de compresor de clima si orice model de radiator.

Sistemul de climatizare auto are nevoie periodica de intretinere pentru inlocuirea sau completarea agentului frigorific, pentru inlocuirea filtrelor de aer care se uzeaza si se imbacsesc in timp. Sistemul de climatizare este util si in timpul perioadelor cu umezeala sporita pentru ca ne ajuta la dezaburirea parbrizului si ne asigura vizibilitatea de care avem nevoie. In cazul in care acesta functioneaza deficitar nu ezitati sa ne contactati pentru reparatii.

Pentru sistemul de climatizare service-ul nostru ofera clientilor din Ramnicu Valcea urmatoarele:

  • diagnoza intregului sistem cu tester profesional Bosch
  • incarcare si inlocuire freon
  • verificare vizuala a intregului sistem

Asa cum am mai precizat nu conteaza marca sau modelul masinii dumneavoastra. Fie ca este vorba de marci populare cum ar fi BMW, Audi, Mercedes, Opel sau Volkswagen, fie ca este vorba de marca autohtona Dacia sau alte marci auto ca Renault, Citroen, Ford, Peugeot, mecanicii nostri va pot ajuta cu efectuarea reparatiei si cu inlocuirea pieselor defecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *