schimb ulei valcea servicetor

Schimbul de ulei si schimbul filtrelor masinii dumneavoastra reprezinta una dintre cele mai importante operatiuni de intretinere. Schimbul de ulei trebuie facut obligatoriu odata pe an sau odata la 10.000 – 15.000 de kilometri parcursi. Numarul kilometrilor poate varia in functie de recomandarea producatorului autoturismului sau in functie de regimul in care este utlizat acesta. Daca masina este folosita zilnic la drumuri foarte scurte si in conditii de trafic aglomerat uleiul trebuie schimbat mai des.

La schimbul de ulei nu trebuie facute compromisuri, mai ales la calitatea acestuia. Noi folosim uleiuri originale, de calitate care mentin si prelungesc durata de viata motorului masinii dumneavoastra.

Daca nu stiti ce ulei sa folositi un mecanic ServiceTor va analiza starea masinii dumneavoastra si va face recomandarile necesare.

Trebuie schimbate si filtrele atunci cand se schimba uleiul?

Filtrul de ulei trebuie schimbat obligatoriu odata cu schimbarea uleiului proaspat schimbat. Daca nu se schimba filtrul de ulei odata cu ce se face schimbul de ulei, uleiul proaspat schimbat se va degrada rapid si poate duce la uzura suplimentara a pieselor motorului. Pe langa filtrul de ulei se recomanda schimbarea filtrului de carburant si a filtrelor de aer si polen pentru a prelungi durata de utilizare a masinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *